Om oss 2021-02-04T17:06:49+01:00

Om oss

För att kunna garantera våra kunder de bästa jaktupplevelserna så lär vi alltid känna såväl den lokala jaktorganisationen som jaktkulturen och landet där jakten ska genomföras. Vi kan våra resmål och vi jobbar endast med ett fåtal aktörer som vi sedan många år tillbaka vet fungerar klanderfritt. Vi har egen erfarenhet från jakt på över 100 olika arter i sammanlagt över 40 länder världen över.

De flesta av våra kunder har ekonomiska gränser för hur ofta och vad man kan unna sig när det kommer till jaktresor, och vi ser det som ett stort förtroende att få arrangera det som ska bli positiva minnen för livet. Ni som kund ska känna att vi ställer upp såväl före som under själva resan. Men lika viktigt är också service efter hemkomst när det gäller att få hem sina troféer, väl omhändertagna och på det sätt man önskar få de bevarade.

Vi finns tillgängliga dygnet runt och vad som än händer under resan så kan ni som kund alltid vända er till oss för att fråga om vad som helst om det behövs.

Vi är också väldigt måna om att ni som kunder ska veta innan ni bokar vad resan kommer att kosta. Det ska inte komma några ovälkomna överraskningar efter avslutad jakt helt enkelt.

Det är med de värderingarna firman har arbetat i över 20 år, och det är med samma värderingar vi kommer fortsätta arbeta för att ni som kunder alltid ska vara nöjda.

Rolf

+46 70 101 40 50

Erik

+46 70 101 40 51

Kontakt

    [recaptcha]